De Klussenier Gerard Kemp
De Klussenier Gerard Kemp

Salamander 21
2954 BE Alblasserdam

Dien uw offerte-aanvraag in   

078 888 00 66
06 5373 5807
gerardkemp@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 68270038

Even voorstellen

Mijn naam is Gerard Kemp en ik woon samen met mijn partner Astrid en kinderen in Alblasserdam. Voor de regio Alblasserdam, Dordrecht en Ridderkerk ben ik beschikbaar voor verbouwingen, onderhoud- en renovatiewerk.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest offshore en baggerindustrie. Door mijn werk was ik lange periodes van huis met daartussen steeds 6 weken thuis. In die verlof periodes heb ik klussen en verbouwingen aangenomen. Zo heb ik mezelf verder ontwikkeld tot een veelzijdig vakman. Omdat ik meer tijd thuis wil doorbrengen heb ik besloten op zoek te gaan naar ander werk. Wat is er mooier dan van mijn hobby mijn werk te maken? Ik ging op zoek naar de mogelijkheden en kwam zo bij De Klussenier terecht.

Waar kunt u mij voor inschakelen? Voor alle werkzaamheden waar u een klusbedrijf voor zou inschakelen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een vakman voor de verbouwing van uw keuken, toilet of badkamer? Ik verzorg de verbouwing van A tot Z. Eigenlijk kunt u voor al het renovatie en onderhoudswerk bij mij terecht.

U mag van mij vakmanschap verwachten voor een eerlijke prijs. Ik reken geen voorrijkosten, geef vooraf een vrijblijvende offerte en verzorg de inkoop van de materialen. Doordat ik ben aangesloten bij de franchiseorganisatie De Klussenier, kan ik voor een grote verbouwing een beroep doen op mijn collega Klusseniers. Ik realiseer de hele verbouwing vanaf aanvraag tot en met de oplevering. Zo heeft u maar één aanspreekpunt.

Kortom, hebt u een verbouwing gepland of kleinere klussen die geklaard moeten worden? Ik kom graag bij u langs om uw plannen door te spreken en te realiseren. Neem gerust contact met mij op.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...